Malo veselja za hladne dane!

Posljednja gozba koju smo održali bila je u još davnom ožujku, na obroncima Medvednice u planinarskom domu Lipi. Ili, ako vam je draže, Kod Posljednje Straže, krčmi na rubu (ne)poštenog svijeta, gdje se odjednom okupilo silno mnoštvo gospode i plemstva narušivši mirne večeri lokalnih probisvijeta. Krčmar Maleš bio je zadovoljan prometom, a lokalka Lookinya vidno nezadovoljna količinom “zakona i reda” tamo gdje je to bilo najmanje željeno. I pokazala je to, tvrde neki, jer je nekoliko gostiju bilo otrovano. Sreća njezina, pa ništa nije bilo dokazano.

To je doista bilo davno!

Bog Kralj je u to vrijeme pun života koračao dvoranama Utvrde Svjetlosti, a gore spomenuti gosti tek su kovali urotu protiv njega. Sada, malo više od mjesec dana do gozbe na koju poziva lord Zlatko Kramparić, barun Krvomeđa, Rajskih Vrhova i Labuđe Rijeke, stvari su bitno drugačije. Kao da su se svi zavukli u svoje domove, iščekujući nove strašne vijesti iz Istočne Anarhije. Ubojstvom Boga Kralja podignut je poklopac, kako su to Istočnjaci opisali, koji je držao sva zla pod kontrolom. Nemrtvi se javljaju na istoku, zemlja polako umire, a oni bjesne pokušavajući pronaći kalež kojim bi mogli naći novog Boga Kralja.

Stoga, da u hladne dane utopli duh naroda i odvrati od strašnih vijesti, barun poziva na turnir i gozbu. Svi su dobrodošli, pa čak i žitelji Istočne Anarhije.

Gozba će se održati sa 27. na 28. studeni s početkom u 18 sati. Organizatori pozivaju igrače da počnu dolaziti već od 17 sati kako bi se pripremili za turnir, koji će u slučaju velike hladnoće i previše mraka biti odgođen za sljedeće jutro. Potom će uslijediti gozba i veselje! Mjesto gdje će se održati je Eko selo Žumberak tj. maleno selo u Rajskim Vrhovima – Sunčev Potočić. Samo pitajte za krčmu Kod Veselog Pijevca, seljani će vas rado uputiti na gozbu kakvu ovaj kraj nije vidio već godinama!

Više informacija o događaju možete pogledati na sljedećem članku:

Gozba kod Veselog Pijevca

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s