Mi 2010. u brojkama!

WordPress nam je poslao izvještaj koliko je blog bio uspješan u prošloj godini. Budući da smo ga pokrenuli sredinom ljeta, mislim da nam ide poprilično dobro! Tekst je na engleskom jeziku, nadam se da vam to ne smeta. 🙂

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Healthy blog!

The Blog-Health-o-Meter™ reads This blog is doing awesome!.

Crunchy numbers

Featured image

A Boeing 747-400 passenger jet can hold 416 passengers. This blog was viewed about 1,500 times in 2010. That’s about 4 full 747s.

(Ha! I nijedan se let nije srušio! :P)

In 2010, there were 18 new posts, not bad for the first year! There were 23 pictures uploaded, taking up a total of 6mb. That’s about 2 pictures per month.

The busiest day of the year was December 3rd with 80 views. The most popular post that day was Impressum.

(što znaći da vam ipak nije svejedno tko ima prste u ovome. Yay!^^’)

Where did they come from?

The top referring sites in 2010 were facebook.com, hr.wordpress.com, koalicija.net (nemojte  otvarati ako vam nije do glasne glazbe i šarenila), WordPress Dashboard, and botd.wordpress.com.

Some visitors came searching, mostly for larp hrvatska, petra sabljar (kunem se, ne guglam se ><), vedrana fugaj (op.Sire: vlasnica terena u Lubeni), gorska hrvatska (hehehe, to nas nađu majke koje djeci pišu zadaće iz prirode i društva/geografije :P), and larp blog. (zaključak: sreća da ne spominjemo Ivu, možda bi nam blog zaplijenili :D)

Attractions in 2010

These are the posts and pages that got the most views in 2010.

1

Impressum August 2010

2

Što je LARP Majčin Gaj i što želi biti? August 2010
6 comments

3

Gozba kod Veselog Pijevca October 2010

4

Gric! Gric! October 2010

5

Majčin Gaj: Iza kulisa igre September 2010
1 Like on WordPress.com

I to bi bilo to!

Hvala Siri, Ivi i Leonu na tekstovima, a Bojanu na lekturama! Želim vam uspješnu 2011. i da blog ima još puno vaših članaka (a i da Bojan ima posla :P)! Puno pozdrava i Matiji, čiji ću prvi članak, o jednoj poprilično aktualnoj temi, objaviti u narednih par dana (tehnikalije…klasika) i želim mu puno nadahnuća u ovoj godini da nastavi pisati za blog! 🙂

Hvala i vama, dragim larperima  i larpericama (i mamama koje zalutaju tražeći nešto o gorskoj Hrvatskoj), što nas čitate i pratite, kritizirate (i dobre stvari i one koje treba poboljšati) i, što je najvažnije, podržavate. U ime svih vam želim lijepu i uspješnu 2011. godinu, da se izlarpate, upoznate puno novih larpera (jer to znaći da će doći puno novih na događaje ^^) i s osmjehom na licu završite još jednu u nizu. 🙂

Mid

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s