Proljetna gozba na Banovom brijegu (19.03.2011. 19:00-23:00)

Kada je barun Maksimilijan objavio gozbu u čast proljeća mnogi se sjetiše njegove posljednje gozbe, organizirane prošlog ljeta, te njenog neviđeno raskošnog i obilnog jelovnika i količine pića. Gozbe koja je trajala cijeli dan do dugo u noć i koja je obilježila dva plemićka vjenčanja. No, na žalost i gozbe koja je predvidjela kasnija događanja u Erlindolu. Gozbe koja je obilježila početak pobune određenih sila protiv trenutačne plemićke vlasti – pobune koja je kasnije ugušena u krvi, kulminirajući najvećom bitkom ikad viđenom u ovim krajevima.

No da li je ta borba stvarno završena? Hoće li barun Maksimilijan uspjeti osigurati sigurnost svim sudionicima gozbe unatoč međusobnim tenzijama? Da li će netko primiti kakvu nagradu, red ili čak pridružiti se plemstvu? Kako stoje trenutni omjeri snaga? Hoće li stići posjetitelji iz drugih krajeva, i kakav će utjecaj imati na stanovnike grofovije Bergamot, grofovije Zmajev Dvor i barunije Banov Brijeg? Hoće li gozbu posjetiti kakvi neočekivani gosti? Sklopiti novi savezi, raskinuti stari Zimi je kraj i proljeće je pred vratima, nova zora sviće za ovu godinu – hoće li biti bolja od prošle, ili opasnija? Usudite li se nadati?

No, neke su stvari sigurne: Dobro će se jesti, piti i zabavljati, a sve što se dogodi na gozbi sudionicima će ostati u pamćenju…

Sve dodatne informacije o Gozbi: Forum Ognjeni Mač

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s