Banneri i RSS-ovi, BSG i….roštiljada!!!

Ovaj tjedan dogodilo se i saznalo puno lijepih stvari!

S Udrugom Ognjeni Mač i portalom Fantasy Hrvatska razmijenili smo RSS-ove, pa tako najnovije vijesti i članke s ovih stranica možete vidjeti i kod nas, a i naše kod njih. 🙂

S Fantasy Hrvatskom također smo razmijenili bannere (tj, zasad mi imamo samo njihov, a oni će dobiti naš početkom 5. mjeseca, kada bude gotov). Banner Ognjenog Mača vrlo će brzo osvanuti na našem blogu.

Što se BSG-a tiče, na forumu Ognjenog Mača možete vidjeti novi podforum: Battlestar Galactica LRP. Naime, jučer je dogovorena suradnja između udruge Starbase Cantina i KMT Trešnjevka sjever te Udruge Ognjeni Mač o organiziranju i ovakvog tipa Larp događaja. Oni su na ovom Istrakonu organizirali Alfa Centauri LRP, o kojem više možete pročitati ovdje. Izgleda da je fantasy Larp u Hrvatskoj ove godine dobio opake konkurente, naime uz Fallout LARP sredinom 6. mjeseca, ako sve prođe dobro, u 10. mjesecu trebao bi biti održan i prvi Steampunk LARP!

I konačno, obavijest o onome što željno iščekuju vaši želuci: Za Prvi maj Udruga Ognjeni Mač organizira veliku roštiljadu za sve larpere na Budneku! Svi su pozvani, a sigurno smo da ćete teško odoljeti jedenju i pijenju i suncu i pokojem mlačenju (naravno larp oružjem :D). Više informacija očekujte vrlo brzo ovdje, na njihovom forumu ili Facebook događaju.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s