Rajski Vrhovi XV

Održat će se u Budinjaku na Žumberku od 12. do 14. kolovoza 2011.

Ispunjeni obrazac treba e-mailom poslati na ivo.turk@pilar.hr

Kotizacija je 65 kuna po osobi do 31.7.2011. Nakon toga datuma kotizacija je 75 kuna po osobi. Na samom događaju kotizacija je 100 kuna po osobi.

Za one koji dolaze na jedan dan, kotizacija po danu je 40 kuna po osobi zaključno sa 31.7.2011. Nakon toga datuma, kotizacija je 50 kuna po osobi po danu. Na samom događaju kotizacija je 70 kuna po danu po osobi.

Potrebno je imati opremu za kampiranje, vlastitu hranu i vodu. S obzirom da se događaj odvija na oko 800 m nadmorske visine, budite pripravni na sve moguće vremenske uvjete i raspon temperature zraka od +5 do +30 stupnjeva C. Najbolje je da dobro pratite vremensku prognozu.

Ne bude li do 31.7.2011. šesnaest igrača koji su prijavili lika i platili kotizaciju, orzanizator će kontaktirati one koji su se prijavili i platili kako bi se dogovorili oko načina prikupljanja novčanog iznosa potrebnog za iznajmljivanje terena za igru. Ne pronađe li se način za prikupljanje spomenutog novca, Rajski Vrhovi XV bit će odgođeni za lipanj ili srpanj 2012. Nadam se da se to neće dogoditi.

IGRA SE PO PRAVILIMA AMTGARD 7,2 HRVATSKA VERZIJA uz neznatne izmjene (tzv. kućna pravila). O kućnim pravilima će igrači biti pravovremeno obavješteni. Nošenje klasnih lenti obvezno je tijekom bojnih igara koje podrazumijevaju igranje s klasama. Preporuča se nošenje klasnih lenti tijekom cijelog događaja. Priznaju se postojeće razine svih likova, nevezano gdje su ih likovi stjecali. Tzv. “konačne smrti” likova NEMA.

Pravila ponašanja na Rajskim Vrhovima možete vidjeti ovdje.
Kontakt: Ivo Turk (092/2718882; ivo.turk@pilar.hr)

Događaj na Facebooku: http://www.facebook.com/event.php?eid=134048859985370

Kratka uvodna priča:

U mjesecu lipnju jako je malo likova boravilo na Rajskim Vrhovima. Tamošnji je grad bio opasan visokim zidinama. Stanovnici Rajskih Vrhova načuli su svakojake priče iz raznih krajeva. Stigao je glas da je nekakav zmaj zavladao Bergamotom. Na Rajskim Vrhovima nitko takvog zmaja nije vidio, no ponekad su se znali začuti neobjašnjivi glasni krici. Grad su pohodili svakakvi likovi. Bilo ih je dobronamjernih, a i zlonamjernih. Iz daleke Istočne Anarhije pristigla su dva vrlo dobrodošla lika koja su zapravo tamo bili na proputovanju. Oni su se odlučili trajno nastaniti na Rajskim Vrhovima, te su dobili i njihovo državljanstvo. Na nesreću, za njima su iz Istočne Anarhije također pristigla i dva ni malo dobrodošla lika. Dobra je stvar da su oba zaginula. Ipak, jedan je od njih izgleda prouzročio rušenje gradskih zidina koje župan Zlatko i ostali stanovnici Rajskih Vrhova sada hitro obnavljaju tako da do kolovoza opet budu sagrađene u starome svijetlu. Dođite i vidite što donosi budućnost u ovoj dalekoj i prometno poprilično izoliranoj županiji.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s