Galeriju najboljih fotografija otvaraju Hrovatić, Klindić i Turk

DSC_0085Ovih dana kontaktirali smo nekoliko larpera koji se posebno vole baviti fotografijom na larpu i predložili im da nam šalju svoje najbolje i najkvalitetnije fotografije za jednu posebnu galeriju – onu koja će, nadamo se, pomoći boljoj promociji i percepciji larpa u Hrvatskoj.

Galeriji najboljih fotografija svoj doprinos odmah su dali Andrea Hrovatić sa svojim prvim fotografijama s larpa, točnije, s vjenčanja Sowe i Matilde, zatim Ivan Klindić fotoreporter koji se odazvao projektu makar nije larper i koji se veseli ponovnom fotografiranju larpera, te Ivo Turk, koji godinama njeguje fotografiranje na klasičan način pa čak i na larpu i čija fotografija krasi naše zaglavlje.

Uskoro očekujemo fotografije novih autora koji trenutačno uređuju svoje galerije, ali nismo mogli izdržati i željeli smo Vam odmah otkriti ovaj projekt i pozvati vas na suradnju!

Nije bitno jeste li profesionalni fotograf ili vam je fotografija samo hobi, kriterij je vrlo je jednostavan: fotografije moraju biti kvalitetne i reprezentativne, rekli bi na ponos larpu u Hrvatskoj. 🙂

Slobodno nam šaljite fotografije za koje mislite da bi se trebale naći u Galeriji najbljih fotografija i pridonesite ovom projektu!

Oglasi

One thought on “Galeriju najboljih fotografija otvaraju Hrovatić, Klindić i Turk

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s