Jedan smo od 10 NAJBOLJIH BLOGOVA u Hrvatskoj!

Vidi-awards-2012_Top10HRwebSvake godine medijska kuća VIDI okuplja stručnjake iz raznih medijskih kuća i organizacija iz Hrvatske i regije koji izabiru najbolja web ostvarenja u Hrvatskoj, ali i regiji. Riječ je o poznatom (i zasad jedinom) natječaju VIDI WEB 100  kojem je cilj (osim odabira najboljih internetskih stranica, blogova, aplikacija itd.) poticati razvoj web sadržaja i njegove kvalitete dodjeljivanjem godišnjih nagrada.

Larp Hrvatska blog je prvi put ikad ove godine sudjelovao u ovom natječaju. Između 4 446 prijavljenih aplikacija i webova, upao je u uži krug, tj. među 1 288 nominiranih za ovu nagradu. I dok su neki jučer očekivali smak svijeta ja sam “hekljala” iščekujući rezultate najtečaja.

PROGLAŠENI SMO JEDNIM OD 10 NAJBOLJIH BLOGOVA U HRVATSKOJ!!!

Zvuči lijepo, zar ne? 🙂

Teško bi se ovo postiglo bez larpera i larperica koji su posljednje dvije i pol godine postojanja bloga pisali razne članke, iznosili svoja razmišljanja (bilo ona in game ili off game), dopinosili sadržaju svojim idejama i savjetima. Ako nikad niste zavirili u Impressum, evo tko su ti pojedinci:

Zvonimir Barać, Ines Josić, Leon Jurčić, Sven Nemet, Matija Mihoković, Nives Novković, Pavle Pelikan, Ivo Turk,  Miroslav Wranka, Ivan Žalac.*

Ekipo, hvala vam! 🙂

Hvala i vama čitatelji bloga (domaći i strani) što ga pratite, kao i naš rad i promptno reagirate na one postove koji vas bocnu (ili imaju gramatičke/pravopisne/random greške :D). Također, ako sam nešto naučila kroz ove godine onda je to da je izostanak komentara obično dobar znak, zato vas neću moliti za više komentiranja, iako je komisija gledala i komunikaciju između čitatelja i stranica. 😛

Vjerojatno ste i sami primjetili da je sadržaj na stranici povečan, dodane su nove kategorije koje samo čekaju nove članke poput Radionice ili Larp grupe (fale opisi nekih grupa). Nedavno smo pokrenuli projekt sakupljanja najboljih i najkvalitetnijih fotki s larpa i odaziv fotografa i larpera je i više nego fantastičan! Raste ne samo broj postova već i autora tekstova i iskreno se nadam da će se dogodine nastaviti polagan, ali siguran rast.

U redu, zaključak je sljedeći:

Blog smo apsolvirali, sad se bacamo na nešto izazovnije!

Očekujte promjene i nove projekte, a mi ćemo iščekivati nove suradnike, savjetnike i predlagatelje! 🙂

Vaša Petra

*ako sam nekog izostavila, najljepše molim da mi se hitno javi kako bih odmah to ispravila. Hvala! 🙂

Oglasi

One thought on “Jedan smo od 10 NAJBOLJIH BLOGOVA u Hrvatskoj!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s