Highland games ~25.-26.5.~

keltiGrupa Lateralus poziva vas na Olimpijske igre jedne keltske (dobro poznate) grupe!

Na događaju ćete se moći okušati u raznim disciplinama poput povlačenja užeta, streličarstva, šaketanja i mnogih drugih, samo njima svojstvenih sportova. Larp će biti nordijskog stila, dakle s minimalno pravila, a povlačenje noževa, bodeža, mačeva i cvajhendera je u potpounosti obeshrabreno… bit će ovo jedan zabavan, opušten i dobar rp događaj koji će se, ako se pokaže dobrim, nastaviti i dogodine.

Događaj će se održati u Čabrajima blizu Križevaca, otprilike sat vremena udaljenim od Zagreba.

Ukoliko želite sudjelovati na događaju javite se Dunji Matić ili Andreju Štefanu na dunjamatic1@gmail.com, tj. andrej.stefan@gmail.com jer će sa svakim igračem biti obavljen i mali  razgovor! 🙂

Više informacija o događaju možete pogledati na Facebook stranici događaja ili u nastavku:

 

~INFORMACIJE O DOGAĐAJU~

Grupa keltskih heroja koja se dosad pojavila na nekoliko hrvatskih larpova vas poziva na gozbu gdje će se okretati meso na ražnju i održavati svojevrsne Olimpijske igre u škotskom stilu. Naši highland games sastojat će se od nekoliko pradavnih disciplina: kamena s ramena, povlačenje užeta, caber tossa, guranja debla uzbrdo, streličarstva, šaketanja te drugih divnih tehnika drevnog svijetaPozivaju se bardovi, skaldovi, trubaduri i ostali izvođači da se pojave i svojom pjesmom, svirkom, glumom i plesom uveličaju ovaj događaj. Dolaskom noći moći će se i natjecati u svojoj vještini uz vatru u kaminu, dok će gledatelji svojim glasnim odobravanjem, ili negodovanjem, izabrati miljenike.

 

Larp je nordijskog tipa (s minimalnim pravilima). Combat neće biti podržavan – pozvani ste sve svoje razmirice razriješiti u igrama.


Pozvani ste koristiti likove koje igrate na svim hrvatskim srednjovjekovnim fantasy larpovima, ali možete dovesti i nove.
Iskustvo nije potrebno.

Larp će se održati u vikendici i njenoj okolici. U vikendici ima dovoljno mjesta za spavanje u vrećama, bolje rečeno na dekama (gunjevima :)) jer se podržava spavanje ingame. U slučaju velikog odaziva na terenu uz vikendicu mogu se podići i šatori.

Larp će trajati do subote u podne do nedjelje ujutro.

Cijena larpa je 50 kuna do 12.05., a nakon toga je 75 kuna.
U cijenu larpa je uračunata hrana, a većim odazivom osigurava se i piće (koliko sakupljeni novac dopusti)- o čemu ćete biti dodatno obaviješteni 🙂
Zadržavamo pravo promjene cijene ili menua u slučaju nepredviđenih poteškoća.
Spavanje i grijanje (za koje se nadamo da neće biti potrebno, ali nikad se ne zna :)) je besplatno.

Nekoliko specifičnosti vikendice: nema stuje, voda je iz bunara te će se dio sakupljenih financija utrošiti i na pitku vodu. Sanitarni čvor je diskutabilan (postoji wc, ali nema vode u kotliću, ali ima bunarske :))

Sa svim prijavljenim igračima (i onima koji razmišljaju o prijavi) ćemo obaviti mali razgovor da znaju što mogu očekivati, i da mi znamo kakvu biste voljeli igru.

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s