Traži se novi urednik Larp Hrvatske!

Dragi larperi i larperice!

Nisam više u mogućnosti biti urednik Portala niti brinuti o Facebook grupi, Google+, Twitteru i YouTube kanalu Larp Hrvatske.

Neki od vas znaju da sam se početkom godine povukla s larpa, ali sam nastavila voditi Portal. No, da budem iskrena, mislim da ne mogu više voditi priču Larp Hrvatske ako nisam srcem i dušom uključena u larp zbivanja, a to već jako dugo nisam. Zbog toga portal, ali i sva druga mjesta na kojima je Larp Hrvatska prisutna gube na kvaliteti i ne želim da se propadanje nastavi. Statistika pokazuje da se broj posjetitelja Portala utrostručio u dvije i pol godine postojanja, a stranica “Što je larp i gdje ga probati” ima više od 900 pregleda što govori o zainteresiranosti o larpu i važnosti LH.

 

Tražim larpera ili larpericu, ili tim larpera, koji su voljni nastaviti pričati o larpu, pisati i postavljati najave, novosti i članke na portal, te o njima širiti glas po drugim društvenim mrežama. Koji put baciti oko na mail za slučaj zalutalog potencijalnog igrača. 🙂

 

A zašto bi larperi željeli voditi LH?
  1. Predstavljate larp u Hrvatskoj na internetu (a često pokrivate i cijelu regiju),
  2. Upoznat ćete puno larpera i larperica diljem svijeta koji će uvijek biti voljni podijeliti informacije s vama, razmjeniti članke i intervjue te vas pozvati na svoje larpove (uz organiziran smještaj i prijevoz, naravno 🙂 ), a i naslijedit ćete uspostavljene kontakte,
  3. Radi adrenaline rusha kada prvi objavljujete najavu za neki novi događaj ili članak vrlo škakljive ili sasvim nove teme!
  4. Statistika! Odakle su došli posjetitelji, što su čitali, možete raditi istraživanja ili organizatorima larpova pomoći u širenju anketa i sve to koristiti kako biste dovukli još čitatelja i potencijalnih larpera.
  5. Kada netko googla “larp hrvatska” vi ste prvi na koga će naići! Isto tako mogli bi pomisliti da je larp u Hrvatskoj propao bez svježih članaka! 😛
  6. Odličan projekt za CV, pogotovo za buduće marketingaše, CM-ove, copywritere, profesionalne larp organizatore i slične (meni je osigurao posao zbog kojeg sam se i povukla. 😀 )
  7. Toliko je autora pisalo i još uvijek piše i želi pisati za LH da bi bila prava šteta da se ova 2 i pol godine popunjavana riznica informacija zapusti. Gdje su mlade snage i srčani larperi?

Razmislite. Udružite se ili se javite sami, čekam vas u komentarima ili na mailu larphr@gmail.com.

Petra

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s