Impressum

Za Larp Hrvatska pišu: Zvonimir Barać (Watashi), Leon Jurčić, Sven Nemet, Matija Mihoković, Nives Novković, Pavle Pelikan (Bliss), Petra Sabljar (Midria), Ivo Turk, Miroslav Wranka, Ivan Žalac (Naz)

Urednik:

Miroslav Wranka Siro

Larp Hrvatska

E-mail: larphr (at) gmail.com

Facebook grupa: Larp Hrvatska

Twitter: Larp Hrvatska

YouTube kanal: Larp Hrvatska

*VAŽNO*

Na blogu se neće tolerirati neprimjereno ponašanje, psovanje i vrijeđanje, a komentari takvog sadržaja bit će trajno obrisani!

Sve slike, fotografije i tekstovi objavljeni na stranici Larp Hrvatska pripadaju njihovim autorima i ne smiju se umnažati niti koristiti bez njihove dozvole. Pitajte nas – mi ćemo pitati njih.;)

~O blogu Larp Hrvatska~

Dobro došli na Larp Hrvatska blog!

Ovaj je blog namijenjen vama, larpericama i larperima, u Hrvatskoj i inozemstvu. Svim ljudima koji otvorena srca i uma polaze u avanturu interaktivnog poigravanja s identitetima, kao i onima koji to žele, a dosad nisu imali priliku ili nisu znali kako, gdje, kad, s kime…

Nudit ćemo raznovrsne informacije vezane uz igranje uloga uživo. Očekujte najave događanja, izvještaje, rasprave o pravilima i igri, promišljanja o tome što larp može (i treba) značiti, preporuke, savjete, korisne dokumente i linkove…

Objavit ćemo i drugima proslijediti vaše obavijesti. Rado ćemo saslušati vaše mišljenje i iznijeti svoje, pa makar se i ne složili, zato što vjerujemo da je raznolikost dobra.

Koristit ćemo ove stranice kako bismo besramno promicali sve za što vjerujemo da je dobro, kvalitetno, poželjno, uzbudljivo i vrijedno vaše i naše pažnje. Bit ćemo maksimalno otvoreni za prijedloge, ideje i inicijative. Neke ćemo i sami pokretati.

Želimo da ovaj blog bude mjesto na kojem zajedno nastojimo igru učiniti boljom, uz puno međusobnog uvažavanja i poštivanja. Ne zanimaju nas svađe i prepucavanja, već kreativan rad i aktivna suradnja u izgradnji nečeg u čemu ćemo svi uživati, od čega ćemo svi imati koristi. Želimo poticati i pomoći sve zbog čega će larp zajednica u Hrvatskoj i regiji rasti i razvijati se.

Svi vi koji nam se želite u tome pridružiti, dobro ste došli.

**Pisanje za LARP Hrvatska**

Imate nešto konkretno za reći, a ne znate gdje bi? Smatrate da ste objektivni i da znate dobro pisati?

Larp Hrvatska uvijek traži nove autore! Javite se na:

larphr (at) gmail.com

Tekstovi koje šaljete trebaju:

  • biti poslani u nekom od tekstualnih formata (.rtf, .doc, .docx, .odf)
  • sadržavati sve relevantne podatke i informacije (nastojte odgovoriti na pet pitanja: tko, što, gdje, kada i kako; bonus je: zašto), koji su točni i istiniti

 

Oglasi

2 thoughts on “Impressum

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s